UWV bezwaar


SVB bezwaar


Gemeente Amsterdam bezwaar

Heeft u problemen met een uitkeringsinstantie? Boos of geïrriteerd door een onterechte beslissing door een uitkeringsinstantie? Advocatenkantoor Willering staat u graag bij! Mijn kantoor heeft een jarenlange ervaring op het gebied van problemen met uitkeringsinstanties, zoals het indienen van bezwaar, beroep of hoger beroep tegen het UWVde SVB en de Gemeente Amsterdam.

Gespecialiseerd in problemen met uitkeringsinstanties

Advocatenkantoor Willering helpt u graag bij het indienen van een bezwaarschrift inzake: WIA, Wajong, Ziektewet, Participatiewet en WWB (bijstand). Bijvoorbeeld omdat u het oneens bent met het percentage arbeidsongeschiktheid. Advocatenkantoor Willering kan u helpen bij problemen met:

  • Afwijzing van uw uitkeringsaanvraag;
  • Stopzetten van uw uitkering;
  • Verlaging van uw uitkering;
  • Uw uitkering is onterecht opgeschort;
  • U kreeg een maatregel (boete) opgelegd;
  • Onterecht opgelegde arbeidsverplichting;
  • Onjuiste inhoudingen op uw uitkering.

Let op: bij een negatieve beslissing van de gemeente, het UWV, SVB en DUO dient u binnen 6 weken te reageren!

Bij ziektewet zelfs binnen twee weken na verzending van het besluit.

Wanneer u langdurig arbeidsongeschikt bent, geeft u uw geld liever niet uit aan een uitkeringsadvocaat. Advocatenkantoor Willering werkt daarom ook op basis van pro deo. Dit betekent dat de kosten van rechtsbijstand vergoed worden door de overheid. In dat geval betaalt u slechts een inkomensafhankelijke eigen bijdrage die door de overheid wordt bepaald. Meer informatie over gesubsideerde rechtsbijstand is te vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Tijdens een gratis adviesgesprek kunnen we dit ook vrijblijvend toelichten.

In alle gevallen zijn wij van tevoren transparant over de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maak vandaag nog bezwaar!

Vandaag nog bezwaar maken door een gespecialiseerde advocaat? Neem direct contact op via 020 627 3795 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Door het invullen van het contactformulier kunt u geheel vrijblijvend een vraag stellen aan een gespecialiseerde advocaat. U hoeft dan alleen uw contactgegevens in te vullen en uw vraag te stellen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 

Goede-rechtshulp

Ontvang direct hulp