gratis en vrijblijvend adviesgesprek 20 jaar ervaring met uitkeringsinstanties kosten worden vergoed door de overheid    | Bel direct >> 020 627 3795 |

U krijgt geen bijstandsuitkering meer van de Gemeente Amsterdam?

Advocatenkantoor Willering Amsterdam kan u goed helpen

Heeft u problemen met een beslissing van uw gemeente? Advocatenkantoor Willering in Amsterdam kan u helpen en voor u bezwaar maken bij de gemeente tegen een ontvangen besluit van uw gemeente. Mijn kantoor heeft jarenlange ervaring met het indienen van bezwaar, beroep of hoger beroep tegen besluiten van uw gemeente. Als ervaren advocaat in Amsterdam verdedig ik u graag tegen de beslissing die uw gemeente volgens u onterecht heeft genomen.

Bent u het niet eens met een beslissing van uw gemeente?

Advocatenkantoor Willering helpt u graag bij het indienen van een bezwaarschrift, beroepschrift of hoger beroepschrift tegen uw gemeente. Ik help u bij problemen met afwijzingen van uw aanvraag, verlaging, terugvordering, stopzetting, opschorting, opleggen boete en onjuiste inhoudingen van uw:

  • Bijstandsuitkering
  • Bijzondere bijstand

Advocatenkantoor Willering is gespecialiseerd in problemen met uitkeringsinstanties

review Advocatenkantoor Willering

Kunt u de advocaatkosten voor de procedure tegen uw gemeente vergoed krijgen?

Advocatenkantoor werkt op basis van een toevoeging. In dat geval betaalt u slechts een eigen bijdrage die door de Raad voor Rechtsbijstand is vastgesteld. Als u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand dan kan de procedure ook met een fixed prijs worden aangenomen zodat u achteraf geen bijkomende extra kosten heeft. In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek leg ik dit graag helder aan u uit.

In alle gevallen ben ik heel duidelijk over de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

review advocaten kantoor willering