gratis en vrijblijvend adviesgesprek 20 jaar ervaring met uitkeringsinstanties kosten worden vergoed door de overheid    | Bel direct >> 020 627 3795 |

Niet eens met een beslissing van de SVB?

Advocatenkantoor Willering Amsterdam helpt u graag

Heeft u problemen met de Sociale Verzekeringsbank SVB? Advocatenkantoor Willering in Amsterdam kan u helpen uw bezwaar tegen een ontvangen besluit van de SVB in te dienen. Mijn kantoor heeft jarenlange ervaring met het indienen van bezwaar, beroep of hoger beroep tegen de SVB. Als ervaren advocaat in Amsterdam verdedig ik u graag tegen de beslissing die de SVB onterecht over u heeft genomen.

Bent u het niet eens met een beslissing van de SVB?

Advocatenkantoor Willering helpt u graag bij het indienen van een bezwaarschrift, beroepschrift of hoger beroepschrift tegen de SVB. Ik help u bij problemen met afwijzing, verlaging, stopzetting, terugvordering, opschorting, opleggen boete en onjuiste inhoudingen van uw:

  • Kinderbijslag
  • AOW uitkering
  • AIO-aanvulling
  • PGB uitkering

Advocatenkantoor Willering is gespecialiseerd in problemen met uitkeringsinstanties

review Advocatenkantoor Willering

Kunt u de advocaatkosten voor de procedure tegen de SVB vergoed krijgen?

Advocatenkantoor werkt op basis van een toevoeging. In dat geval betaalt u slechts een eigen bijdrage die door de Raad voor Rechtsbijstand is vastgesteld. Als u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand dan kan de procedure ook met een fixed prijs worden aangenomen zodat u achteraf geen bijkomende extra kosten heeft. In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek leg ik dit graag helder aan u uit.

In alle gevallen ben ik heel duidelijk over de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

review advocaten kantoor willering