gratis en vrijblijvend adviesgesprek 20 jaar ervaring met uitkeringsinstanties kosten worden vergoed door de overheid    | Bel direct >> 020 627 3795 |

UWV bezwaar maken ziektewet uitkering?

Advocatenkantoor Willering Amsterdam kan u hierbij helpen

Bent u het oneens met het UWV met een beslissing over uw uitkering? Advocatenkantoor Willering in Amsterdam kan u hierbij helpen. Mijn kantoor heeft jarenlange ervaring met het indienen van Ziektewet UWV bezwaar en/of beroepsprocedures. Als ervaren Ziektewet advocaat in Amsterdam verdedig ik u graag tegen de beslissing die het UWV over u heeft gemaakt.

Ziektewet advocaat Willering voor uw UWV bezwaar

Advocatenkantoor Willering merkt in de praktijk dat veel mensen zich door het UWV onbegrepen voelen en graag een UWV bezwaarschrift opstellen met een ervaren Ziektewet advocaat.

U kunt Advocatenkantoor Willering om hulp vragen als uw aanvraag voor een Ziektewet uitkering door het UWV is afgewezen of als uw Ziektewet uitkering is gestopt.

review Advocatenkantoor Willering

UWV Bezwaar indienen binnen 14 dagen

Wanneer u voor een keuring of herkeuring bent opgeroepen, dan kunt u op het spreekuur van de ‘keuringsarts’ van het UWV hersteld worden verklaard. U heeft dan 14 dagen om een bezwaarschrift in te dienen tegen de (her)keuring ziektewet. Advocatenkantoor Willering kan binnen 14 dagen na de Ziektewet beslissing bij het UWV aankondigen bezwaar te maken namens u. Zo kan termijnoverschrijding voorkomen worden en enkele weken uitstel worden gevraagd. Zo is er tijd om uw bezwaar voor te bereiden.

Bent u te laat voor bezwaar en zijn de 14 dagen verstreken?

In veel gevallen zijn er nog mogelijkheden om alsnog uw zaak door mij als ziektewet advocaat voor te leggen aan het UWV. Zelfs als u geen werk (meer) heeft kunt u mogelijk recht hebben op een ziektewet uitwerking, bijvoorbeeld als uitzend- of oproepkracht die geen vast contract hebben. Of als u binnen een periode van 4 weken nadat uw baan is gestopt, ziek wordt. Ik als ziektewet advocaat kan u adviseren welke stappen het best genomen kunnen worden.

De kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de overheid

Wanneer u langdurig arbeidsongeschikt bent, geeft u uw geld liever niet uit aan een Ziektewet advocaat. Advocatenkantoor Willering werkt daarom ook op basis van pro deo. Dit betekent dat de kosten van rechtsbijstand vergoed worden door de overheid. In dat geval betaalt u slechts een inkomensafhankelijke eigen bijdrage die door de overheid wordt bepaald. Meer informatie over gesubsideerde rechtsbijstand is te vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Tijdens een gratis adviesgesprek kan ik dit ook vrijblijvend toelichten.

In alle gevallen ben ik heel duidelijk over de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

review advocaten kantoor willering