gratis en vrijblijvend adviesgesprek 20 jaar ervaring met uitkeringsinstanties kosten worden vergoed door de overheid    | Bel direct >> 020 627 3795 |

Bent u het oneens met het UWV? Boos of geïrriteerd door een onterechte beslissing over uw Wajong uitkering? Advocatenkantoor Willering in Amsterdam helpt u graag bij het indienen van uw Wajong bezwaar en/of beroepsprocedure. Mijn kantoor heeft jarenlange ervaring met het maken van bezwaar of beroep tegen beslissingen van het UWV. Als Wajong advocaat in Amsterdam verdedig ik graag uw positie.

Een Wajong advocaat voor uw UWV bezwaarschrift

De Wajong geldt voor mensen van 18 jaar en ouder die een chronische ziekte of handicap hebben. Voor uw 18e jaar komt u niet in aanmerking voor een Wajong uitkering. Het is altijd raadzaam om tijdig deskundig advies te vragen indien u bent opgeroepen door het UWV voor een Wajong (her)keuring.

Advocatenkantoor Willering merkt in de praktijk dat veel mensen zich door het UWV onbegrepen voelen en graag een UWV bezwaarschrift opstellen met een ervaren Wajong advocaat. U kunt een beroep doen op Advocatenkantoor Willering als uw aanvraag voor een Wajong uitkering door het UWV is afgewezen of als uw Wajong uitkering is gestopt door een beslissing van het UWV. Belangrijk! Binnen 6 weken moet een UWV bezwaarschrift worden ingediend.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Wanneer u langdurig arbeidsongeschikt bent, geeft u uw geld liever niet uit aan een Wajong advocaat. Advocatenkantoor Willering werkt daarom ook op basis van pro deo. Dit betekent dat de kosten van rechtsbijstand vergoed worden door de overheid. In dat geval betaalt u slechts een inkomensafhankelijke eigen bijdrage die door de overheid wordt bepaald. Meer informatie over gesubsideerde rechtsbijstand is te vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Tijdens een gratis adviesgesprek kan ik dit ook vrijblijvend toelichten.

In alle gevallen zijn ben ik van tevoren transparant over de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ontvang direct hulp!

Heeft u vragen of behoefte aan directe hulp of advies? Of wilt u een gratis kennismaking met onze Wajong advocaat in Amsterdam? Laat uw gegevens achter, dan krijgt u direct een reactie.